در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

برخی از تنظیمات Recycle Bin

سلام، احتمالاً تاکنون با مشکل حذف شدن ناخواسته فایلها در سیستم روبه رو شده اید، مثلاً در بعضی سیستمها کافیست بر روی کلید Delete در کیبورد بفشارید تا فایلها بدون ظاهر شدن هیچ پیغامی حذف گردیده و حتی در سطل زباله ی ویندوز نیز ذخیره نگردند. بصورت پیش فرض تنظیمات سطل زباله ی ویندوز بصورتی است که پس از Delete نمودن فایلها با ظاهر شدن یک Dialog Box از مطمئن بودن کاربر جهت حذف فایلها اطمینان حاصل میکند و پس از تأیید پیغام مذکور، فایلهای حذف شده در پوشه Recycle Bin قرار می گیرند. امّا شما قادر به تغییر این تنظیمات خواهید بود، بدین صورت که بر روی آیکون Recycle Bin راست کلیک نموده و گزینه Properties را انتخاب نمائید تا پنجره زیر ظاهر گردد:

برخی از تنظیمات Recycle Bin

همانگونه که ملاحظه مینمائید در سربرگ General لیست پارتیشنهای سیستم موجود میباشد که با انتخاب هر یک، شما قادر به اعمال تنظیمات زیر میباشید:

Custom Size: در این قسمت میتوانید حداکثر اندازه حجم Recycle Bin را (بر اساس مگابایت) برای درایو مورد نظر اختصاص دهید.

...Dont move files to the Recycle Bin: بصورت پیشفرض این گزینه غیر فعال است و با فعال نمودن آن، قسمت Custom Size برای درایو مورد نظر غیر فعال شده، و فایلها پس از Delete شدن و تأیید شدن حذف از طریق Dialog Box، دیگر در پوشه Recycle Bin قرار نخواهند گرفت. لازم به ذکر است استفاده از کلیدهای Delete+Shift برای حذف فایلها منجر به همین حالت خواهد شد.

Display delete confirmation dialog: بصورت پیشفرض این گزینه فعال است، و در صورت غیرفعال نمودن آن، پس از Delete نمودن فایلها، دیگر هیچ پیغام تأییدی از طریق Dialog Box ظاهر نخواهد شد.

نویسنده: محمود کیاستی

منبع: انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران

هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر منبع و نام نویسنده، دارای اشکال اخلاقی می باشد.

0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است! اولین نظر برای این مطلب را شما ارسال کنید...

نظر شما
برای ارسال نظر باید وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....