کلیه درآمد حاصل از فروش امروز مجموعه توسینسو به سیل زدگان عزیز سیستانی و بلوچ تعلق میگیرد.

آموزش تنظیمات Recycle Bin برای نمایش پیام حذف فایل ها

اگر کاربری هستید که در ویندوز های قبل از 7 کار میکردید حتماً دیدید زمانی که روی یک فایل Delete میزنیم یک پیغام نمایش داده میشه که آیا مطمئنی که میخوایی این فایل رو پاک کنی اگر yes بزنی فایل پاک میشه ولی در ویندوز 8 و 8.1 مایکروسافت به صورت By Default کاری کرده که این پیغام ظاهر نشه یعنی زمانی که delete میزنی بدون هیچ پیغامی مستقیماً اون فایل پاک میشه و شاید برای کاربران خیلی خوشایند نباشه در ادامه خیلی ساده و راحت یاد میگیریم که چطور اون پیغام قبل از delete برامون ظاهر شه.روی Recycle Bin راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید ، سپس از پنجره باز شده تیک گزینه Display delete confirmation dialog را زده و OK کنید.

وب سایت توسینسو

نویسنده:فرهاد خانلری از انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران

2 نظر
امید غلامی

ممنون مفید بود

مهدی علیزاده

ممنون . تازه داشتم به نمایش ندادن پیغام عادت میکردم.

نظر شما
برای ارسال نظر باید وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....